Can't play 88v3 on local lan

Talk about anything DotA-related.
hirikgg
Posts: 15
Joined: Jan 20, 2018
Gaming Platform: RGC

Can't play 88v3 on local lan

Postby hirikgg » Feb 13th, '18, 17:02

Can't play 88v3 on local lan.
I don't know but is it possible to play offline with friends?
I can't play in offline mode with my friend.
Please fix there are over 32+ dota cafes in my area which have only offline lan

User avatar
DracoL1ch
Site Admin
Posts: 1894
Joined: Jan 12, 2015
Location: Russia
Contact:

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby DracoL1ch » Feb 13th, '18, 17:17


hirikgg
Posts: 15
Joined: Jan 20, 2018
Gaming Platform: RGC

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby hirikgg » Feb 14th, '18, 21:28

Большое спасибо.
Я у тебя в долгу
Thank you very much :vaunew: :veselimsya: :prayy:

Lan Nguyen
Posts: 337
Joined: Aug 13, 2017
Gaming Platform: Nothing

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby Lan Nguyen » Feb 15th, '18, 00:20

Or just use karaulov bypass map size limit
Wardota2

metalero2222
Posts: 2
Joined: Feb 3, 2018
Gaming Platform: RGC

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby metalero2222 » Feb 15th, '18, 04:44

mister draco already tried the bypass map size limit in local game 5 vs 5 minute 7 comes out fatal error help please

User avatar
Loki
Posts: 1220
Joined: Jan 12, 2015
Gaming Platform: ВременоБезплатформеный

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby Loki » Feb 15th, '18, 05:19

-doctor, my cat feels very bad!
-so, where is it?
-at home
-aaaaand?

what kind of help u expect?
tell about problem in more details or send files from Errors folder
we are not extrascents or telepaths
Image

User avatar
RokKnyaz
Posts: 987
Joined: Jul 3, 2015

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby RokKnyaz » Feb 15th, '18, 10:00

Image
Image

hirikgg
Posts: 15
Joined: Jan 20, 2018
Gaming Platform: RGC

Re: Can't play 88v3 on local lan

Postby hirikgg » Feb 15th, '18, 17:17

metalero2222 wrote:mister draco already tried the bypass map size limit in local game 5 vs 5 minute 7 comes out fatal error help please

Me too I had the same problem but after patching my war 3 I worked perfectly fine


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests